Jeugd Clubs Voorhout Knutselclub

Tijdens het schoolseizoen organiseert de Jeugd Clubs Voorhout Knutselclub wekelijks creatieve activiteiten. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten zijn wij creatief bezig met verschillende materialen. Natuurlijk staan tekenen, kleuren, knippen en plakken op het programma, maar we maken ook kunstwerkjes van stof, hout, gips, klei etc.


Wie kan zich opgeven voor de Jeugd Clubs Voorhout?
Iedereen die op de basisschool zit kan zich opgeven voor de Jeugd Clubs Voorhout. Momenteel bestaat de Jeugd Clubs Voorhout uit twee leeftijdsgroepen:
Op zaterdagochtend van 10.30u-12.00u verwelkomen wij creatievelingen van 4 t/m 8 jaar.
Op woensdagmiddag van 18.30u-20.00u verwelkomen wij creatievelingen van 8 t/m 12 jaar.

Wat gaan we doen?
De meeste opdrachten staan in het teken van een thema afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen of de aankomende feestdagen. Een opdracht duurt, afhankelijk van het materiaal en de moeilijkheidsgraad, 1-3 weken. Voor beide groepen staat er ook af en toe een kookles op het programma. Bij mooi weer zijn wij het liefste buiten en nemen we de kids mee de natuur in.

Waar wordt de Jeugd Clubs Voorhout gehouden?
Jeugd Clubs Voorhout is onderdeel van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout (SJJV). De Spelewey is het gezamelijke onderkomen van alle verenigingen die onder deze stichting vallen. De bijeenkomsten van de Jeugd Clubs Voorhout vinden plaats in het eigen lokaal van de Jeugd Clubs Voorhout in de Spelewey (Breughelhof 8, 2215 AB Voorhout).


Kleurplaat vlinder

Klik op de link hier onder voor onze mooie kleurplaat van een vlinder. Deze kleurplaat heb je nodig voor een van onze online knutsels. Ben jij benieuwd naar de knutsel? Zoek ons dan op op Youtube!


Kleurplaat vlinder.pdf