Jeugd Clubs Voorhout

Dé plek voor knutselen, vieringen en kamp voor kinderen van 4 tot 12

JCV Knutselclub

Tijdens het schoolseizoen organiseert de JCV Knutselclub wekelijks creatieve activiteiten. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten zijn wij creatief bezig met verschillende materialen. Natuurlijk staan tekenen, kleuren, knippen en plakken op het programma, maar we maken ook kunstwerkjes van stof, hout, gips, klei etc.


Wie kan zich opgeven voor de JCV Knutselclub?
Iedereen die op de basisschool zit kan zich opgeven voor de JCV Knutselclub. Momenteel bestaat de JCV Knutselclub bestaat momenteel uit twee leeftijdsgroepen:
Op zaterdagochtend van 10.30u-12.00u verwelkomen wij creatievelingen van 4 t/m 8 jaar.
Op woensdagmiddag van 18.30u-20.00u verwelkomen wij creatievelingen van 8 t/m 12 jaar.

Wat gaan we doen?
De meeste opdrachten staan in het teken van een thema afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen of de aankomende feestdagen. Een opdracht duurt, afhankelijk van het materiaal en de moeilijkheidsgraad, 1-3 weken. Voor beide groepen staat regelmatig een kookles op het programma. Bij mooi weer zijn wij het liefste buiten en nemen we de kids mee de natuur in.

Waar wordt de JCV Knutselclub gehouden?
Jeugd Clubs Voorhout is onderdeel van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Voorhout (SJJV). De Spelewey is het gezamelijke onderkomen van alle verenigingen die onder deze stichting vallen. De bijeenkomsten van de JCV Knutselclub vinden plaats in het eigen lokaal van de Jeugd Clubs Voorhout in de Spelewey (Breughelhof 8, 2215 AB Voorhout).


Wat kost het?
De contributie voor het seizoen 2018-2019 bedraagt €84,- per kind.
Mocht een kind zich tussentijds aanmelden, wordt er gerekend per trimester.

Bij tussentijds opzeggen van het lidmaatschap verzorgen wij geen restitutie.

Na aanmelding maakt u het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL34 RABO 019 202 15 16 t.a.v. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Voorhout o.v.v. 2016-Club 'Voornaam'.

Aanmelden?
Aanmelden kan direct via het online
Aanmeldingsformulierclub JCV Knutselclub 2018-2019.
Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je je niet meteen opgeven? Kom dan gerust een kijkje nemen op woensdagavond of zaterdagochtend.