Jeugd Clubs Voorhout

Dé plek voor knutselen, vieringen en kamp voor kinderen van 4 tot 12

Wie mag er mee?

Iedereen die op de basisschool zit mag zich opgeven. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee op kamp. De afgelopen jaren zijn er heel veel aanmeldingen binnengekomen en hebben wij zelfs mensen moeten afwijzen. Het is dus van belang om snel te beslissen!Helaas, we zitten vol!
De aanmeldingen zijn al weer snel binnen komen stromen. We zijn ontzettend blij met alle enthousiasme van de ouders en kinderen die ons kamp ieder jaar weer tot een succes maken.

Wat gaan we doen?

De leiding maakt voor het kamp een leuk en spannend programma met veel verschillende spellen. Er wordt dus niet alleen geknutseld tijdens het kamp. Speurtochten, renspellen en natuurlijk een bonte avond staan altijd op het programma.
Ieder jaar heeft het zomerkamp een ander thema. Regelmatig verschijnen er rond het kamphuis vreemde personages, die de kids om hulp vragen of die de boel proberen te saboteren.

2019 staat in het teken van Circuskamp!

Waar gaan we heen?

De locatie van het kamp verandert elk jaar en is dus niet in Voorhout bij de Speleweij. Het komende jaar vindt het zomerkamp plaats in Driebergen.

Wanneer gaan we?

Het zomerkamp is altijd tijdens de eerste week van de zomervakantie (regio midden).

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?

De kampbijdrage bedraagt €135,- per kind.

Aanmelden voor kamp 2018 is vanaf 1 oktober geopend voor kamp en clubleden! Zorg dat je er snel bij bent want vanaf 1 januari nemen wij aanmeldingen aan uit de wachtlijst.

Ben je nog geen lid of is dit de eerste keer dat je je aanmeldt voor kamp? Dan kom je op de wachtlijst voor dit jaar.

Maximaal aantal inschrijvngen is 40 kinderen.

Meer informatie?
via jeugdclubsvoorhout@hotmail.com