Tijdelijk gesloten

Wegens de recentelijke ontwikkelingen rond het Corona virus, hebben wij besloten alle club bijeenkomsten tot 1 april niet door te laten gaan. Dit geldt voor de woensdagavond en de zaterdag ochtend club.

Wat doen we wel? We zetten iedere woensdag en zaterdag een leuk knutsel idee of een knutsel vlog op facebook! Dus wil je wel blijven knutselen? Knutsel dan met ons mee vanuit huis!

Mochten er vragen zijn, is een bericht of een mail altijd mogelijk.

Jeugd Clubs Voorhout

Dé plek voor knutselen, vieringen en kamp voor kinderen van 4 tot 12

Jeugd Clubs Voorhout Zomerkamp

Wie mag er mee?

Iedereen die op de basisschool zit mag zich opgeven. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee op kamp. De afgelopen jaren zijn er heel veel aanmeldingen binnengekomen en hebben wij zelfs mensen moeten afwijzen. Het is dus van belang om snel te beslissen!


Wat gaan we doen?

De leiding maakt voor het kamp een leuk en spannend programma met veel verschillende spellen. Er wordt dus niet alleen geknutseld tijdens het kamp. Speurtochten, renspellen en natuurlijk een bonte avond staan altijd op het programma.
Ieder jaar heeft het zomerkamp een ander thema. Regelmatig verschijnen er rond het kamphuis vreemde personages, die de kids om hulp vragen of die de boel proberen te saboteren.

2020 staat in het teken van Tijdreizen!

Waar gaan we heen?

De locatie van het kamp verandert elk jaar en is dus niet in Voorhout bij de Spelewey. Het komende jaar vindt het zomerkamp plaats in Putten.

Wanneer gaan we?

Het zomerkamp is altijd tijdens de eerste week van de zomervakantie (regio midden).

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?

De kampbijdrage bedraagt €135,- per kind.

Aanmelden voor kamp 2020 is vanaf 1 oktober geopend voor kamp- en clubleden! Zorg dat je er snel bij bent want vanaf 1 januari nemen wij aanmeldingen aan uit de wachtlijst.

Ben je nog geen lid of is dit de eerste keer dat je je aanmeldt voor kamp? Geen probleem! Aanmelden kan via de onderstaande link.

Aanmelden kamp 2020

Aangemeld via de bovenstaande link? Dan zien we jou op kamp. Een bevestiging voor de aanmelding is niet nodig. Na aanmelding maak je het verschuldigde bedrag over naar rekeningnummer
NL34 RABO 019 202 15 16 t.a.v. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Voorhout o.v.v. kamp + jaar + 'Voornaam en Achternaam'.

Maximaal aantal inschrijvngen is 40 kinderen. Balen, dan zitten we vol en doet de link het niet meer. Dan kan je een mailtje sturen naar de club en kom je op de wachtlijst.

Meer informatie?
via jeugdclubsvoorhout@hotmail.com