We zijn weer open!

Na de laatste update van de maatregelen mogen zowel onze zaterdag- als woensdag clubactiviteiten weer doorgaan!

Jeugd Clubs Voorhout Zomerkamp

Tijdreiskamp 2021 gaat door!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het kamp van 2022. Dit allemaal volgens de geldende maatregelen. We zijn dan ook druk bezig met het opstellen van een Covid-Protocol.
Op deze pagina vindt u alle informatie over het kamp van aankomend jaar. Het corona protocol komt hier ook op te staan wanneer wij deze af hebben. Mochten er nog vragen zijn mag u altijd mailen naar jeugdclubsvoorhout@hotmail.com


Wie mag er mee?

Iedereen die op de basisschool zit mag zich opgeven. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee op kamp. De afgelopen jaren zijn er heel veel aanmeldingen binnengekomen en hebben wij zelfs mensen moeten afwijzen. Het is dus van belang om snel te beslissen!

Wat gaan we doen?

De leiding maakt voor het kamp een leuk en spannend programma met veel verschillende spellen. Er wordt dus niet alleen geknutseld tijdens het kamp. Speurtochten, renspellen en natuurlijk een bonte avond staan altijd op het programma.
Ieder jaar heeft het zomerkamp een ander thema. Regelmatig verschijnen er rond het kamphuis vreemde personages, die de kids om hulp vragen of die de boel proberen te saboteren.

2022 staat in het teken van Onderwater!

Waar gaan we heen?

De locatie van het kamp verandert elk jaar en is dus niet in Voorhout bij de Spelewey. Het komende jaar vindt het zomerkamp plaats in Leusden.

Wanneer gaan we?

Het zomerkamp is altijd tijdens de eerste week van de zomervakantie (regio midden).

Wat kost het en hoe meld ik mij aan?

De kampbijdrage bedraagt €135,- per kind.

Aanmelden voor kamp 2022 is vanaf 1 oktober geopend voor kamp- en clubleden! Zorg dat je er snel bij bent want vanaf 10 januari nemen wij aanmeldingen aan uit de wachtlijst.

Ben je nog geen lid of is dit de eerste keer dat je je aanmeldt voor kamp? Geen probleem! Aanmelden kan via de onderstaande link.

Aanmelden kamp 2022

Aangemeld via de bovenstaande link? Dan zien we jou op kamp. Een bevestiging voor de aanmelding is niet nodig. Na aanmelding maak je het verschuldigde bedrag over naar rekeningnummer
NL34 RABO 019 202 15 16 t.a.v. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Voorhout o.v.v. kamp + jaar + 'Voornaam en Achternaam'.

Maximaal aantal inschrijvngen is 40 kinderen. Balen, dan zitten we vol en doet de link het niet meer. Dan kan je een mailtje sturen naar de club en kom je op de wachtlijst.

Meer informatie?
via jeugdclubsvoorhout@hotmail.com