Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 Activiteiten

 

Jeugd Clubs Voorhout biedt diverse activiteiten. Allereerst bieden wij jaarrond de 'knutselclubs'. Daarnaast sluiten wij elk seizoen af met een zomerkamp. Tussendoor organiseren wij leuke activiteiten rond feestdagen voor leden van de knutselclub en evt. hun broers, zussen, vriendjes of vriendinnetjes.

 

 De Knutselclubs

 

Jaarrond bieden wij de 'knutselclubs' in 2 leeftijdscategorieën.

 

Op zaterdagochtend draait het bij de jongste leeftijdscategorie(van 4 t/m 8 jaar) voornamelijk om knippen, plakken, verven, vouwen, etc.

 

Op woensdagavond proberen wij het 'knutselen' voor de oudste leeftijdscategorie(8 t/m 12 jaar) naar een hoger niveau te tillen. Zij krijgen, naast het standaard knutselen, bijvoorbeeld opdrachten met wat uitdagendere materialen, zoals hout, gips en stof.

 

 Het Zomerkamp

 

Het zomerkamp is niet alleen voor de kinderen de highlight van het jaar, maar ook voor onze vrijwilligers. Steevast vindt het kamp elk jaar plaats in de eerste week van de zomervakantie(regio midden).

 

Het zomerkamp is er niet alleen voor leden. Wij willen ieder kind een kans bieden om op vakantie te kunnen, dus iedereen die graag met ons mee wil (en op de basisschool zit) kan zich inschrijven.

Door sponsoringen proberen wij het kamp ook financieel toegankelijk voor iedereen te houden.

 

 Extra activiteiten

 

 

Rond de feestdagen en vakanties organiseren wij regelmatig extra activiteiten. Dit doen wij met alle leden en evt. hun broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes samen. Een echt feestje vier je namelijk niet alleen!

 

Uiteraard staan Sinterklaas, Kerst en Pasen op ons programma en organiseren we aan het eind van het seizoen een leuk dagje uit. Daarnaast beschikt ons gebouw over een perfecte zaal om een bioscoopavond te houden rond bijvoorbeeld Halloween of Valentijnsdag.