Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 Het Zomerkamp

 

Kun jij best een weekje zonder je ouders? En houdt je van renspellen, spook- en speurtochten, zwemmen en laat naar bed gaan?

 

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt over ons gezellige, kleinschalige zomerkamp voor iedereen die op de basisschool zit.

 

 Doelgroep

 

Iedereen die op de basisschool zit(adviesleeftijd +/- 6 jaar) mag zich aanmelden voor het JCV Zomerkamp. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de knutselclub, wel geven wij onze leden als eerste de kans om zich in te schrijven.

 

De kosten voor het JCV Zomerkamp 2024 bedragen €160,00 per kind per week.

 

Er kunnen maximaal 40 kinderen mee op kamp. Vol = vol.

 

 Kampthema en Programma

 

De leiding maakt elk jaar een bordevol kampprogramma in een origineel thema met veel verschillende spellen. Dagelijks verschijnen er vreemde figuren of 'saboteurs', die de kids opdrachten laten uitvoeren om gezamelijk tot een spannende ontknoping te komen.

 

Op het programma staan renspellen, speurtochten, een zwemdag en een bonte avond. Er wordt dus niet alleen  geknutseld tijdens kamp.

 

Het thema van afgelopen jaar was 'JCV Regenboogkamp 2023'

 

Tijdens het kamp konden de kinderen gouden munten verdienen om zo de kabouters te helpen om het gestolen goud uit de pot aan het einde van de regenboog weer terug te vinden.

 

Het thema voor het JCV Zomerkamp 2024 is nog niet bekend.

 

 Data en Locatie

 

Het JCV Zomerkamp vindt elk jaar plaats in de eerste week van de zomervakantie (regio midden), van zaterdag tot en met vrijdag. 

 

In 2024 valt het kamp van 13 t/m 19 juli 2024.

 

Elk jaar gaan wij op zoek naar een scoutinggebouw of groepsaccomodatie in een leuke omgeving. Het kamp vindt dus niet plaats op 'De Spelewey'.

 

Dit jaar hebben wij gekozen voor een scoutinggebouw in Vlaardingen.

 

Scouting Allart van Heemstede
Lemsterlandhoeve 70
3137 GM Vlaardingen

 

 Aanmelden

 

Het is helaas niet meer mogelijk om je direct aan te melden voor het JCV Zomerkamp 2024. Wij hebben het maximum van 40 aanmeldingen bereikt.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst. De wachtlijst bedraagt inmiddels meer dan 10 kinderen.

 

Wij proberen meer plekken te creëren. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de aanmelding van extra vrijwilligers voor het zomerkamp. Lijkt het je leuk om mee op kamp te gaan als begeleider. Neem dan contact met ons op.

 

 Meer Weten?

 

Op 14 mei 2024 organiseren wij een ouderavond.

Tijdens deze avond kunt u kennis maken met de leiding en vertellen we u alles over de gang van zaken tijdens het kamp en hoe u (uw kind) het beste kunt voorbereiden op kamp.

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mailtje of een appje.