Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 Organisatie

 

Jeugd Clubs Voorhout draait volledig op vrijwilligers en sponsoren. Door hen kunnen wij onze contributie laag houden, het kamp financieren en leuke extra activiteiten organiseren rond de feestdagen. Hiervoor zijn wij hen enorm dankbaar!

 

 Vrijwilligers

 

Voor het begeleiden van de knutselclubs en het kamp maken wij gebruik van vrijwilligers. Voor elke knutselclub zorgen wij voor 2 á 3 begeleiders in een wisselend rooster en tijdens het zomerkamp staan wij met 12 begeleiders sterk om de kids van optimale zorg en plezier te voorzien. Momenteel hebben wij in totaal zo'n 20 vrijwilligers.

 

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor zowel de knutselclubs als het zomerkamp. Lijkt het je leuk om ons (regelmatig) een paar uurtjes te helpen? Of wil je ervaring met kinderen van de basisschoolleeftijd opdoen(bijv. als maatschappelijke stage of voor studiepunten)? Kijk hier voor openstaande vacatures en meer informatie. 

 

 Sponsoren

 

Elk jaar zoeken wij sponsoren voor het zomerkamp en voor de aanschaf van leuke, nieuwe knutselmaterialen voor de clubs. Inmiddels kunnen wij vertrouwen op een groep vaste sponsoren.

 

Omdat de kosten van bijv. de huur van kamplocaties, boodschappen en materialen stijgen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. 

 

Bent u ondernemer of particulier die zich graag inzet om basisschoolkinderen een onbezorgde (vakantie)tijd te geven? Check hier hoe uw bedrijf sponsor kan worden!

 

Binnenkort zullen wij u ook informeren over ons sponsorprogramma voor particulieren. Stay tuned!


Omdat wij opereren onder de paraplu van Stichting Jeugd- en Jonge
renwerk Voorhout (een ANBI gecertificeerde instelling) zijn giften aan Jeugd Clubs Voorhout fiscaal aftrekbaar.

 

 Meer informatie?

 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? 

Stuur ons dan een mailtje of een appje!