Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 De Grote Clubactie

 

Jeugd Clubs Voorhout doet voor het eerst mee met de Grote Clubactie!

 

De vereniging zet met z’n allen de schouders eronder om zo veel mogelijk loten te verkopen. We hopen op een mooie opbrengst voor het opknappen van ons knutsellokaal, de aanschaf van nieuwe knutselmaterialen en de organisatie van wederom een fantastisch JCV Zomerkamp 2024. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september 2023. Vanaf deze datum kunt u ook online loten aanschaffen. De online verkoop sluit op 13 november. 


Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren en/of delen een verkooplink via Whatsapp en social media. Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een Superlot á € 150,- te kopen.


Koop loten en steun onze vereniging!

Wanneer je een lot van de Grote Clubactie koopt, steun je in eerste instantie Jeugd Clubs Voorhout. Maar het blijft ook een lot uit een loterij… kortom, het is een gift met een winkans (van 1 op 10)!

De hoofdprijzen van dit jaar zijn o.a. reischeque van €2.500,-, hele toffe handbagagekoffer, kampeer- en tuinaccessoires en diverse cadeaubonnen. Ook zijn er drie eindcijferprijzen. Van een kaartje dat je kosteloos naar iemand kunt sturen, een maand gratis thuissporten tot een leuke stadsactiviteit.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het hele prijzenpakket.

 

De trekking vindt plaats op 28 november. Op 29 november weet u of u in de prijzen bent gevallen! U kunt hier de uitslag checken.

 

Hopelijk kunnen we van deze eerste deelname aan de Grote Clubactie samen een groot succes maken!