Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 De Knutselclubs

 

Houdt je van tekenen, kleuren, knippen en plakken en durf je de uitdaging aan te gaan met stof, wol, hout, gips of klei?

 

Op deze pagina vindt je alle informatie die je nodig hebt over onze creatieve en gezellige club.

 

 Doelgroep

 

Iedereen die op de basisschool zit mag zich aanmelden voor het JCV Knutselclub. Je hoeft hiervoor geen knutselwonder te zijn. Dat gaan wij jou leren en we helpen je graag.

 

Per groep kunnen er maximaal 15 kinderen aanmelden. Helaas is er in ons lokaal geen ruimte om meer kinderen een plekje te bieden. Indien we vol zitten kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

 

 Knutselopdrachten

 

De leiding verzint elke week weer een nieuwe knutselopdracht, waar je, afhankelijk van de opdracht, 1 of meerdere weken over doet. Af en toe staat er een kookles op het programma en met erg lekker weer gaan we graag naar buiten voor een speurtocht of stoepkrijten bijvoorbeeld.

 

We werken elke opdracht met verschillende materialen en we houden rekening met bijvoorbeeld feestdagen, seizoenen, moederdag en vaderdag.

 

 Data, Tijden en Locatie

 

De JCV Knutselclub is geopend op: 

 

- zaterdag van 10.00u tot 11.00u (4 t/m 6 jaar)

- zaterdag van 11.15u tot 12.15 (6 t/m 9 jaar) 

- woensdag van 18.30u tot 19.45u (9 t/m 12 jaar)

 

Van eind juni t/m eind september zijn wij wegens de vakantie-periode gesloten.

Het nieuwe seizoen start op 21 September 2024.

 

Je vindt ons in Buurtcentrum 'De Spelewey' (Breughelhof 8, 2215 AB Voorhout) in lokaal 4 (Kleine zaal 2).

 

 Aanmelden

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom dan gerust een kijkje nemen en vraag een gratis proefles aan.

 

Heb je al een proefles gevolgd en ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan om lid te worden via het aanmeldingsformulier.

 

De kosten voor het seizoen 2023-2024 bedragen €94,-. Een seizoen loopt van eind september tot en met eind juni. Voor losse lessen vragen wij €4,00 per keer.

 

Bij tussentijds opzeggen van het lidmaatschap verzorgen wij geen restitutie.

 

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd per 1 septermber van elk jaar. Het lidmaatschap opzeggen kan jaarlijks dan ook vóór deze datum.
 

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

 

 Meer Weten?

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mailtje of een appje.

 

Ben je lid en wil je op de hoogte blijven van het laatste clubnieuws? Meldt je dan aan voor onze WhatApp Community via deze link of scan de QR-code met de camera in WhatsApp.