Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 Extra Activiteiten

Ben je lid van de knutselclub en houdt je wel van een feestje? 

 

Op deze pagina vindt een indicatie van al onze extra gezellige en feestelijke activiteiten rondom de feestdagen ene vakanties.

 

Iedereen die lid is van de knutselclub krijgt van ons automatisch een uitnodiging als er wat te vieren valt. In de uitnodiging staan dan vermeld of er introducees welkom zijn.

 

De kosten voor deze extra activiteiten bedragen €5.00 per activiteit per kind.

 

Het maximaal aantal kinderen dat mee kan feesten verschilt per activiteit.

 Kermis

 

Tijdens de Voorhoutse Najaarsfeesten slooft de leiding zich uit om de JCV eens flink onder de aandacht te brengen. 

 

Je vindt ons op de Braderie en tijdens de Tandemrace, waar je ons kunt steunen door een premie te geven. Op de website van Oranje Vereniging Voorhout kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

 

Uiteraard zijn alle kids en ouders zijn ook welkom om ons aan te moedigen!

 

 Halloween

 

In de aanloop naar Halloween, meestal in de herfstvakantie vinden wij het leuk om de kinderen eens lekker te laten griezelen. Alleen voor echte durfals dus...

 

We maken de grote zaal donker en zoeken een lekkere enge film uit.

Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige versnaperingen, zoals dat bij een echte filmavond hoort.

 

 Sinterklaas

 

Zodra Sinterklaas in het land is sturen wij de Sint een uitnodiging om bij ons langs te komen. We krijgen echter nooit een brief terug, dus het is altijd maar afwachten of hij verschijnt, en... of hij zijn pieten en kado's mee neemt. 

 

Om de zenuwen een beetje weg te sporten organiseren voorafgaand aan het hoge bezoek een cirquitje met sint- en pietgerelateerde spelletjes.

 

 Kerstmis

 

Rond de kerstdagen organiseren wij op de zaterdag een week vóór de kerstvakantie een gezellige knutselochtend, met aansluitend een kerstlunch.

 

 Valentijnsdag

 

Wij houden wel van een beetje romantiek. Voor de echte dromers, zwijmelaars of kids die net verkering hebben organiseren wij daarom een Valentijns-filmavond. 

 

Houdt Facebook in de gaten want jullie kunnen zelf stemmen welke film we gaan draaien!

 

 Carnaval

 

Veel van onze vrijwilligers zijn ook nauw betrokken bij Carnavalsvereniging "De Bokken". Wij vinden het dan ook erg leuk om als vereniging mee te doen met de carnavalsoptocht.

 

Dit deden wij in het verleden met een kar. Helaas hebben we deze vanwege stallingsgebrek weg moeten doen. Dit mag de pret niet drukken, want we doen gewoon als loopgroep mee.

 

 Pasen

 

Het weekend voorafgaand aan het Paasweekend is het vaak weer wat beter weer. Wij maken dan ook gretig gebruik van de eerste zonnestralen en trekken er lekker op uit voor een speurtocht of vossenjacht.

 

Van buiten spelen krijg je trek, dus zorgen wij dat er naderhand een heerlijke Paaslunch voor de kids klaar staat.

 

 Seizoensafsluiting

 

Twee weken voorafgaand aan de zomervakantie is onze Seizoensafsluiting. We maken dan een tripje naar bijvoorbeeld, het strand, bos of een leuke speeltuin. Dit is een dagvullend programma, inclusief lunch.

 

De twee weken zijn wij gesloten.

Onze ervaring leert dat het de laastste 2 weken van het schooljaar niet alleen voor de leiding, maar ook voor de kids erg hectisch is.

Op deze manier creeren wij iets meer rust voor de kids en dit geeft de gelegenheid om de laatstse dingen voor het zomerkamp voor te bereiden.