Welkom bij Jeugd Clubs Voorhout!

 Onze Vrijwilligers

 

Voor het begeleiden van de knutselclubs en het zomerkamp zijn wij volledig afhankelijk van de vrijwilligers, die onze leden een leuke tijd bezorgen.

 

Wij stellen u daarom graag voor aan onze toppers!

 

Bob

In 2012 mochten wij voor het eerst genieten van Bob zijn enthousiasme als kampleiding. Inmiddels heeft hij bewezen van alle markten thuis te zijn. Als afzwaaiend voorzitter zult u hem wat minder op de voorgrond zien, maar tref je hem nog steeds op het zomerkamp en als invalleiding op de knutselclubs.

Denise

Sinds 2012 mochten wij ook Denise verwelkomen als leiding. Daarnaast heeft zij 9 jaar lang het beheer over onze financiën gehad. Dit jaar draait zij het penningmeesterstokje over aan Maritha. 

Je blijft Denise nog wel tegen komen op de woensdagclub en op kamp.

Dianne

Dianne is in 2005 gestart als kampleiding.

Inmiddels heeft zij 10 kampjaren, 18 clubjaren en een penningmeesterschap achter de rug.

Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan Sieb, Kaat en Juul, maar kun je haar nog tegen komen op de zaterdagclub.

Elvina

Sinds 2017 is Elvina een vast gezicht tijdens het JCV Zomerkamp. Daarnaast heeft zij zich enkele jaren ingezet als onze secretaris.

Als invalleiding kun je haar ook af en toe tegen komen op de zaterdagclub.

Emma

Tijdens het JCV Zomerkamp 2023 hebben jullie kennis kunnen maken met Emma.

Emma is een van de nieuwste aanwinsten voor het kampteam. We hopen dat zij nog lang van de partij blijft.

Kelsey

2009

Kim

Sinds 2022 mogen wij Kim bij het leidingteam voor de knutselclub rekenen. We kunnen haar nu al niet meer missen!

Je komt haar het meest tegen op de woensdagclub en af en toe ook op de zaterdagclub.

Kirsten

Kirsten is sinds 2018 vrijwilliger bij de JCV.  Als manusje van alles kun je haar tegenkomen op de knutselclub, zowel de woensdagavond als de zaterdagochtend. Ook is ze vaak van de partij met de op- en afbouw op de kamplocatie.

Lily

Lily is in 2009 gestart als vrijwilliger om extra ervaring op te doen naast haar PABO opleiding. Inmiddels is zij juf op de Andreasschool, moeder van Yara en Gijs en niet meer weg te denken bij Jeugd Clubs Voorhout.

Je vind haar met name bij de knutselclub op de zaterdagochtend.

Lisa

2014

Mart

Als langstzittende (sinds 1995) vrijwilliger en pensionado is Mart voor generaties aan kinderen een beroemdheid. Velen kennen hem als Smartie, de leiding die roze geen kleur vindt. 

Je ziet hem in het wild tijdens de knutselclub en op kamp.

Maritha

Maritha haar debuut bij de JCV was als kookstaf voor het zomerkamp van 2015. Sindsdien maakt zij voor de kampkids de lekkerste maaltijden klaar en ook tijdens de vieringen neemt zij deze taak met verve op zich.

Daarnaast neemt zij sinds 2023 het penningmeesterschap op zich. Alle financiële vragen kunt u dan ook aan haar richten.

Merel

Merel is jarenlang zelf lid geweest van de knutselclub en mee op kamp geweest. Toen zij in 2019 naar de middelbare school ging, is zij als leiding aangesloten bij de zaterdagclub. Inmiddels is zij van alle markten thuis en kun je haar vinden op de zaterdagclub en op kamp. 

Pien

Pien heeft als doorgewinterd kamplid, de jaren afgeteld totdat zij eindelijk mee mocht als kampleiding. Met JCV Regenboogkamp 2023 was het eindelijk zo ver! Een topper en wat ons betreft een blijvertje!

Rik

Sinds 2005 is Rik niet meer weg te denken bij Jeugd Clubs Voorhout.  Begonnen als kampleiding en vervolgens als clubleiding, voorzitter of klusjesman. Je komt hem tegen als woensdagleiding of als kampleiding. Daarnaast zet hij zich in als voorzitter bij de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk waar Jeugd Clubs Voorhout onder valt.

Shila

Shila is begonnen als kampleiding in 2013 en is vervolgens aan de slag gegaan als clubleiding. Momenteel kun je haar af en toe tegen komen als invalleiding voor de woensdag- of zaterdagclub of als juf op de Achtbaan.

Suzanne (Suus 1)

Suzanne is sinds 2007 actief geweest als kampleiding en clubleiding en secretaris. Na een kleine sabbatical, maar 2 kids rijker, kun je haar vinden op de zaterdagclub en is zij, als voorzitter,  aanspreekpunt voor alles wat met Jeugd Clubs Voorhout te maken heeft.

Suzanne (Suus 2)

Als je van roze en glitters houdt dan ben jij bij Suus aan het goede adres. Eigenlijk is zij dus het tegenovergestelde van Mart. Sinds 2014 waait zij als een wervelwind door de club. 

Je kunt haar kennen van zomerkamp, maar je vindt haar tegenwoordig voornamelijk bij de zaterdagclub.

Timo

Timo is ons feestnummer, het extraatje dat we sinds 2019 inzetten tijdens kamp en vieringen. Nooit te beroerd om een lekker tik- of renspel te spelen en altijd in voor een grapje en een grolletje. Heb je een wild idee voor tijdens kamp? Timo maakt je idee uitvoerbaar!

Yorick

Yorick is in 2011 gestart als kampleiding en inmiddels op alle fronten inzetbaar. Als club- en kampbegeleider en als secretaris kom je hem zowel in het wild als digitaal tegen. 

Stuur je ons een mailtje? Dan is het waarschijnlijk dat je van Yorick een reactie krijgt.

Wadha

Wadha is in 2023 gestart als ondersteuning tijdens de knutselclubs. De kids helpen Wadha met het goed onder de knie krijgen van de Nederlandse taal en zij helpt de kids met haar oneindige geduld en hypercreativiteit!

 

Lijkt het je leuk om zelf ook een van onze toppers te worden?

Check dan snel onze openstaande vrijwilligersvacatures.